Vi är kabeltrumman

Kabeltrumman återvinner byggmaterial och producerar rustika och hållbara möbler genom upcycling för en mer hållbar framtid.

Återvunnet material som kabeltrummor, byggnadsställningar och brunnslock kan ge hemmet, trädgården eller företaget en autentisk och nordisk look. Alla våra möbler är unika, vilket gör att inga två är exakt likadana.

Vårt team består av hårt arbetande och engagerade medarbetare och vi värdesätter enighet och lagarbete som kompletterar varandras olika kompetenser genom alla nivåer i företaget.

Vi producerar och säljer möbler för både inom- och utomhusbruk. Allt från matbord, soffbord, bänkar, hyllor, bokhyllor, stolar eller vad kunden nu vill ha.

Bara fantasin sätter gränser för träets återanvändbarhet. Vi älskar att utmanas med nya idéer för att ge nytt liv åt gammalt trä.

Skriv till oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Pall Topp
Min passion för återvunnet trä

Jag har alltid haft en brinnande önskan att bli självständig och arbeta med trä; men inte vilket träd som helst. Återvunnet material har alltid betytt något speciellt för mig på grund av materialets själ och historia.

En stor förändring i mitt liv behövde ske innan jag började leva ut min dröm. För lite över 5 år sedan var jag mitt uppe i en skilsmässa och behövde använda mina händer samtidigt som jag samlade mina tankar.

Därför började jag producera möbler ute i mina föräldrars trädgård. Här var jag petig med träet och lärde mig att göra rustika, unika möbler och samtidigt bevara materialens unika själ och patina. För första gången kände jag att jag hade landat på rätt hylla.

Efterfrågan på möblerna kom snabbt, så jag hyrde en liten verkstad, och har sedan dess flyttat till större lokaler 3 gånger för att kunna hänga med efterfrågan.

Idag finns företaget i Hasselager, lite utanför Århus, och jag värdesätter fortfarande min aktiva och mångsidiga vardag lika mycket som när jag startade företaget 2014.

Passionerade hälsningar

Pall Top - Pins of the Cable Drum