Försäljning till företag

Möblera ditt företag med fokus på hållbarhet och särdrag

Med möbler och inredning från Kabeltromlen kan du skapa utrymmen med värme och personlighet. Vår egen möbelkollektion sticker ut från mängden och är hållbar, men är samtidigt stilren och nordisk i sitt uttryck.

Vår möbel- och inredningskollektion kan ge ett autentiskt och varmt uttryck till din restaurang, kontor eller butik. Vi tillverkar möbler för både inne och ute, så du har möjlighet att skapa ett helhetsintryck i ditt företag.

Vår produktion finns i Hasselager nära Århus, vilket gör det möjligt att anpassa möblerna till just din inredning. Här har vi även ett stort showroom där du kan se hela vårt sortiment, få inspiration och professionell vägledning.

Vi hjälper såklart gärna till med råd, inredningsförslag och styling, så att du kan skapa din unika inredning. Hör av dig till oss, hör mer om alternativen och få ett erbjudande skickat till dig.

Hör du vad vi kan göra för dig?

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Pall Topp
Min passion för återvunnet trä

Jag har alltid haft en brinnande önskan att bli självständig och arbeta med trä; men inte vilket träd som helst. Återvunnet material har alltid betytt något speciellt för mig på grund av materialets själ och historia.

En stor förändring i mitt liv behövde ske innan jag började leva ut min dröm. För lite över 5 år sedan var jag mitt uppe i en skilsmässa och behövde använda mina händer samtidigt som jag samlade mina tankar.

Därför började jag producera möbler ute i mina föräldrars trädgård. Här var jag petig med träet och lärde mig att göra rustika, unika möbler och samtidigt bevara materialens unika själ och patina. För första gången kände jag att jag hade landat på rätt hylla.

Efterfrågan på möblerna kom snabbt, så jag hyrde en liten verkstad, och har sedan dess flyttat till större lokaler 3 gånger för att kunna hänga med efterfrågan.

Idag finns företaget i Hasselager, lite utanför Århus, och jag värdesätter fortfarande min aktiva och mångsidiga vardag lika mycket som när jag startade företaget 2014.

Passionerade hälsningar

Pall Top - Pins of the Cable Drum