Kabeltrummans

Butik och showroom

Kom ut och besök vår butik

Vill du se en viss produkt innan du köper den, eller behöver du vägledning och inspiration till din inredning? Oavsett dina behov kan du få den hjälp du behöver i vårt showroom. Här kan du se nästan alla våra produkter, behandlingstyper och våra hemtillbehör. Butiken består av 300 kvadratmeter. utomhus och 250 kvm. inomhus showroom.

Vårt showroom ligger lite väster om Århus och 2 minuter från E45 vid:

Beringvej 10, 8361 Hasselager

Råvaror och utvalda produkter kan köpas direkt från vårt showroom, men det är 1-2 veckors leveranstid på de flesta av våra möbler. De kan beställas på hemsidan eller direkt från vårt showroom när du besöker oss. Om du är tveksam till om en produkt finns tillgänglig för direktavhämtning i vårt showroom, ring alltid gärna innan och fråga, detta kan du göra på 40 10 10 68 under telefonens öppettider, vilket du kan se längst ner av denna sida.

Se våra öppettider längst ner till vänster på denna sida.

Vi ser fram emot att se dig.

Få vägledning

Har du frågor om någon av våra produkter? Eller är du osäker på vad du ska välja? Då står vi alltid redo med ett leende och kunnig vägledning.

Välj din egen produkt

I vårt showroom har du möjlighet att välja en kabeltrumsskiva till ditt nya matbord. Eller vilka vagnar vi ska göra ett nytt skoställ av. Kom ut och känn på materialet innan du köper.

Bli inspirerad

Vi har ett stort showroom med både inomhus- och utemöbler. Kom ut och se vårt vackra orangeri, som är inrett med våra egna möbler, eller gå på upptäcktsfärd i vårt stora inomhusutställningsrum med en mängd möbler av återvunnet trä.

Skriv till oss om du har några frågor

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.