Bliv forårsklar

Plantekasser til haven eller altanen

Fick du också

3 Avfallscontainrar?

Fler och fler måste ha 3 avfallscontainrar, så vi har designat ett snyggt avfallsskydd för dem
Stort utbud av Rustika hyllor
Upptäck vårt urval av hyllor i rustika och hållbara material
Se mer
Bänkar för hemmet
Gå på jakt i vårt stora utbud av bänkar och ge din interiör en fläkt av frisk luft
Se mer
Har du hårt i händerna?
DIY
Är du mer av en DIY-typ? vi har även ett brett urval av råvaror till försäljning så att du kan bygga din egen bänk, bord eller något helt annat. Vi har alltid både vagnar, kabeltrummor och återvinningsskivor i lager.
Upptäck

Kabeltrumman | Vilka är vi?

Vi är en dansk möbeltillverkare. På Kabeltromlen bygger vi möbler av vagnar, kabeltrummor och återvunnet trä. Hos oss förvandlas en kabelrulle från en restprodukt från byggbranschen till rustika soffa och matbord. Vagnar blir ett brett urval av vagnmöbler och vagnbänkar. Vi arbetar med både nya och begagnade vagnar. Vi har även många andra typer av återvunnet trä som vi tillverkar till hyllor, bänkar, plankbord och många andra rustika och unika möbler – allt i återvunnet trä.

Kabeltrumman startade på idén om att återvinna och återvinna kabeltrummor, vagnar och återvunnet trä i allmänhet. Våra vagnmöbler, vagnbänkar och kabeltrumsbårder är helt unika och handtillverkade. Vi har vår lilla verkstad och inspirerande showroom strax utanför Århus.

När du beställer en av våra handgjorda möbler av återvunnet trä tillverkar våra duktiga hantverkare din möbel du . Det innebär att ditt matbord, vagnbänk eller något annat är framtaget specifikt för dig och du får därför också en helt unik produkt varje gång du handlar hos oss. Vi fokuserar på det personliga och unika i sättet vi tillverkar möbler och lägger stor vikt vid den historia och charm som använt trä för in i hemmet.