Handelsvillkor

Kabeltromlen ApS
Hovvejen 148
8361 Hasselage
Telefon: +4540101068
CVR: 40290214

Betalning
Kabeltrumman tar emot onlinebetalningar med Visa/Dankort, MasterCard, MobilePay Online.

Betalning kommer först att debiteras ditt konto när den fysiska varan skickas, om inte annat avtalats eller anges i din beställning. Alla belopp på hemsidan är inkl. MOMS.

Webbplatsen använder följande valutor för prissättning: Danmark – Kroner (DKK)
Kabeltrumman använder en säker betalningsserver som krypterar all information med SSL-protokoll, vilket gör att din data är säker och inte kan läsas av utomstående.

Leverans
Leveranstid för din beställning är vanligtvis 1-2 veckor.

Kabeltrumman skickar gods med BFT. Leveranser sker endast till adresser på Jylland och till adresser på inlandsöar i Danmark.

På grund av av godsets storlek levereras den till din adress (Leverans till Huvuddörr i gatuplan).

Ångerrätt
Vi erbjuder 30 dagars ångerrätt efter att du mottagit varan där du kan returnera produkten och få full återbetalning. Om produkten framstår i originalskick och obruten förpackning. Eventuellt. Returfrakt sker på egen bekostnad.

(Gäller ej föremål med specialmått)

Klagorätt
Det finns 2 års garanti på produkter i enlighet med den danska köplagen. Reklamationsrätten gäller fel, material och tillverkning. Vi gör dock följande reservationer:

Vi vill bevara patinan i en rå och rustik look. Det är därför vi grovslipar våra möbler. Du kan därför lätt hitta en splitter. Vi ber dig justera detta med en bit sandpapper på obehandlat trä vid behov.

Träet är en levande produkt och fortsätter att kunna röra sig. Precis som möblerna kan den patina ytterligare med tiden.

Vi arbetar med återvunnet material, och därför är ingen möbel den andra lik. Det kan vara skillnad på hur många hål, spår, skåror och sprickor det finns i kabeltrumsplåtar, vagnar och återvinningsskivor.

Om du använder möblerna utomhus kan möblerna rosta, eftersom det finns obehandlade skruvar, spikar och gängstänger i träet.

Bordsskivan är även monterad på en järnram, som kan rosta vid utomhusbruk.

En obehandlad möbel tjänar på att vara färdig med t.ex. med ett vanligt träskydd om det ska användas utomhus.

Lack försluter träets yta och gör det möjligt att torka av det, men behandlingarna ger spår av användning och repor över tid.

Även om produkten är behandlad med olika ytbehandlingar ska du inte förvänta dig att möbeln är släta som en laminatmöbel.

Det finns ingen reklamationsrätt på produkter i begränsad upplaga.

Reklamation avseende fel och defekter ska anmälas till Kabeltromlen inom skälig tid efter mottagandet av varan. Här är max. två månader som skälig tid, om inte annat avtalats. Vi återbetalar rimliga fraktkostnader.

Reklamationen frånfalls vid felaktig eller ovanlig användning av produkten.
Kabeltrumman täcker returkostnaderna i rimlig utsträckning.

Skriv till oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Pall Topp
Min passion för återvunnet trä

Jag har alltid haft en brinnande önskan att bli självständig och arbeta med trä; men inte vilket träd som helst. Återvunnet material har alltid betytt något speciellt för mig på grund av materialets själ och historia.

En stor förändring i mitt liv behövde ske innan jag började leva ut min dröm. För lite över 5 år sedan var jag mitt uppe i en skilsmässa och behövde använda mina händer samtidigt som jag samlade mina tankar.

Därför började jag producera möbler ute i mina föräldrars trädgård. Här var jag petig med träet och lärde mig att göra rustika, unika möbler och samtidigt bevara materialens unika själ och patina. För första gången kände jag att jag hade landat på rätt hylla.

Efterfrågan på möblerna kom snabbt, så jag hyrde en liten verkstad, och har sedan dess flyttat till större lokaler 3 gånger för att kunna hänga med efterfrågan.

Idag finns företaget i Hasselager, lite utanför Århus, och jag värdesätter fortfarande min aktiva och mångsidiga vardag lika mycket som när jag startade företaget 2014.

Passionerade hälsningar

Pall Top - Pins of the Cable Drum