Lämna tillbaka

Skulle det hända att du vill utnyttja vår ångerrätt eller annonsera en produkt, och därför måste returnera en vara, finns vi här för dig. Vi bokar returen åt dig så det är så enkelt för dig som möjligt.

Nedan kan du läsa om vår 30 dagars ångerrätt som gäller alla produkter samt vår reklamationsrätt om det mot förmodan skulle vara något fel på din produkt.

Oavsett vad kan du vara säker på att vi är redo att hjälpa dig om du inte är 100% nöjd med din beställning.

Ångerrätt

Vi erbjuder 30 dagars ångerrätt efter att du har mottagit varan, under vilken du kan returnera produkten och få full återbetalning. Ångerrätten gäller inte för beställningar framtagna till specialmått.

Det finns tre alternativ för att returnera en vara:

1. Vid utnyttjande av din ångerrätt tar vi ut en avgift för returfrakten motsvarande vårt självkostnadspris hos samma speditör som varan levererades med. Om en vara behöver skickas tillbaka till oss kan vi hjälpa dig att boka en hämtning med vårt fraktbolag som sedan hämtar ut varan på en överenskommen dag. Vi ber dig helt enkelt att packa produkten säkert så att den tål vind och väder.

2. Vill du hellre boka frakten själv är det också ett alternativ. Kabelupprullaren täcker inte returfrakten.

3. Du har självklart även möjlighet att själv leverera tillbaka varan till vårt showroom.

  Klagorätt

  Vi lämnar 2 års garanti på produkter i enlighet med den danska köplagen. Reklamationsrätten gäller fel, material och tillverkning. Om du vill marknadsföra en produkt bör du kontakta vår kundtjänst så fort du upptäcker problemet så att vi snabbt kan hitta en lösning.

  Då vi arbetar med återvunnet trä och det därför kan förekomma mindre skillnader i färg och yta mellan de möbler vi producerar och de möbler som visas på hemsidan gör vi följande reservationer:

  Vi vill bevara patinan i en rå och rustik look. Det är därför vi grovslipar våra möbler. Du kan därför lätt hitta en splitter. Vi ber dig justera detta med en bit sandpapper på obehandlat trä vid behov.

  Träet är en levande produkt och fortsätter att kunna röra sig. Precis som möblerna kan den patina ytterligare med tiden.

  Vi arbetar med återvunnet material, och därför är ingen möbel den andra lik. Det kan vara skillnad på hur många hål, spår, skåror och sprickor det finns i kabeltrumsplåtar, vagnar och återvinningsskivor.

  Om du använder möblerna utomhus kan möblerna rosta, eftersom det finns obehandlade skruvar, spikar och gängstänger i träet.

  Bordsskivan är monterad på en järnram, som kan rosta vid utomhusbruk.
  En obehandlad möbel tjänar på att vara färdig med t.ex. med ett vanligt träskydd om det ska användas utomhus.

  Lack tätar träets yta och gör det möjligt att torka av det, men produkten kan få spår av användning och repor med tiden.

  Även om produkten är ytbehandlad får man inte räkna med att möbeln är lika slät som en laminatmöbel.

  Det finns ingen reklamationsrätt på produkter i begränsad upplaga.

  Reklamation avseende fel och defekter ska anmälas till Kabeltromlen inom skälig tid efter mottagandet av varan. Max. två månader anses vara skälig tid, om inte annat avtalats.

  Reklamationen frånfalls vid felaktig eller ovanlig användning av produkten.
  Kabeltrumman täcker returkostnaderna i rimlig utsträckning.

   Skriv till oss

   Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

   Pall Topp
   Min passion för återvunnet trä

   Jag har alltid haft en brinnande önskan att bli självständig och arbeta med trä; men inte vilket träd som helst. Återvunnet material har alltid betytt något speciellt för mig på grund av materialets själ och historia.

   En stor förändring i mitt liv behövde ske innan jag började leva ut min dröm. För lite över 5 år sedan var jag mitt uppe i en skilsmässa och behövde använda mina händer samtidigt som jag samlade mina tankar.

   Därför började jag producera möbler ute i mina föräldrars trädgård. Här var jag petig med träet och lärde mig att göra rustika, unika möbler och samtidigt bevara materialens unika själ och patina. För första gången kände jag att jag hade landat på rätt hylla.

   Efterfrågan på möblerna kom snabbt, så jag hyrde en liten verkstad, och har sedan dess flyttat till större lokaler 3 gånger för att kunna hänga med efterfrågan.

   Idag finns företaget i Hasselager, lite utanför Århus, och jag värdesätter fortfarande min aktiva och mångsidiga vardag lika mycket som när jag startade företaget 2014.

   Passionerade hälsningar

   Pall Top - Pins of the Cable Drum