Guide: Planteringsmaskin

Innan du börjar plantera har vi gjort en kort videoguide där Palle visar och berättar hur du bäst kommer igång med våra planteringar. Se nedan.

Som Palle förklarar i videon kan du med fördel följa denna procedur när du ska använda din nya planteringsmaskin.

 1. Bor min. 1-3 hål i varje sida av karet ca. 5 cm från botten, med en 6-8 mm borr
 2. Fyll botten av karet med Leca så att det täcker de hål du borrat
 3. Du kan nu börja plantera

  Skriv till oss

  Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

  Pall Topp
  Min passion för återvunnet trä

  Jag har alltid haft en brinnande önskan att bli självständig och arbeta med trä; men inte vilket träd som helst. Återvunnet material har alltid betytt något speciellt för mig på grund av materialets själ och historia.

  En stor förändring i mitt liv behövde ske innan jag började leva ut min dröm. För lite över 5 år sedan var jag mitt uppe i en skilsmässa och behövde använda mina händer samtidigt som jag samlade mina tankar.

  Därför började jag producera möbler ute i mina föräldrars trädgård. Här var jag petig med träet och lärde mig att göra rustika, unika möbler och samtidigt bevara materialens unika själ och patina. För första gången kände jag att jag hade landat på rätt hylla.

  Efterfrågan på möblerna kom snabbt, så jag hyrde en liten verkstad, och har sedan dess flyttat till större lokaler 3 gånger för att kunna hänga med efterfrågan.

  Idag finns företaget i Hasselager, lite utanför Århus, och jag värdesätter fortfarande min aktiva och mångsidiga vardag lika mycket som när jag startade företaget 2014.

  Passionerade hälsningar

  Pall Top - Pins of the Cable Drum