Fototävling

Har du känsla för inredning? Älskar du att ta bilder? Eller vill du bara vinna 2 500 DKK för en möbel från Kabeltromlen.dk?

Då kan du vara med i vår stora fototävling redan nu. Om du har en av våra produkter är det bara att ta en eller flera vackra och inspirerande bilder av din inredning (där möblerna syns tydligt) och skicka till Tania@kabeltromlen.dk - då deltar du i tävlingen för att vinna ett presentkort på 2 500 DKK.

Genom att delta i tävlingen samtycker du till att vi använder dina bilder på vår hemsida, sociala medier och andra marknadsförings- och kommunikationskanaler. Du måste vara 18 år för att delta och vara bosatt i Danmark.

Denna tävling är inte sponsrad, godkänd, administrerad av eller associerad med Facebook eller Instagram.

Vinnaren hittas den 30 september 2023 och kommer att kontaktas direkt via e-post.

Hylde af Genbrugstræ

5 BRA TIPS FÖR ATT TA EN BRA BILD

Se till att presentera möblerna på ett estetiskt tilltalande sätt. Städa upp runt möblerna och ta bort eventuella störande element. Överväg att lägga till några dekorativa föremål eller tillbehör som kompletterar möblerna och skapar en harmonisk komposition.

Ljus är viktigt för att få en bra bild. Undvik direkt, starkt ljus, eftersom det kan skapa hårda skuggor och tappa detaljer. Använd istället naturligt ljus om möjligt och placera möblerna nära ett fönster eller en dörr som ger en mjuk och jämn belysning. Om du fotograferar inomhus på kvällen kan du experimentera med lampor och ljuskällor för att skapa en mysig atmosfär.

Välj ett intressant perspektiv som visar möblerna när de är som bäst. Prova olika vinklar och experimentera med att ta bilder från olika höjder eller från olika sidor av möbeln. Överväg också att följa "tredjedelsregeln" där du placerar möbeln lite utanför mitten för att skapa en mer dynamisk komposition.

Välj en lämplig bakgrund som kompletterar möblerna och dess stil. Undvik störande eller röriga bakgrunder som kan ta fokus från möblerna. Överväg att placera möbeln i en miljö som speglar dess syfte eller estetik, t.ex. ett mysigt vardagsrum eller en minimalistisk kontorsmiljö.

Välj ett bildformat som bäst presenterar möblerna. I allmänhet är kvadratiska eller rektangulära format vanligast. Efter att ha tagit fotot kan du förfina det genom att redigera kontrast, ljusstyrka och färger om det behövs. Var dock noga med att inte överdriva redigeringen, eftersom det kan få bilden att framstå som onaturlig.