Värt att veta om planteringsmaskiner

På Kabeltromlen har vi ett brett utbud av träplanteringskärl och planteringskärl på hjul. En kruka används för blommor, örter eller andra växter. Planteringslådor är mycket mer populära då de fungerar lite som en liten örtagård eller en säng. Träplantorna som vi tillverkar på Kabeltrommeln är gjorda av vagnar och har hjul monterade så de är lätta att flytta. Växtinsatser ingår till alla våra planteringskärl på hjul, så det enda du behöver skaffa är jord och växter. I krukans baljor går det att göra en vattenreservoar med lite Lecasten i botten. Efter det är det bara att sätta igång med att plantera i planteringslådan. Du kan placera din planteringslåda på många ställen på tomten. Planteringskärl är idealiska för både terrassen, uppfarten, längs med huset eller var du vill att planteringskärlet ska dekorera. Du kan även enkelt använda en plantering inomhus om du vill ge hemmet en fläkt av grönt som verkligen ger liv.

Planteringsmaskin på hjul

Alla våra planteringar är på hjul, men vi har även ett urval av högbäddar utan hjul. Med en kruka på hjul är det lätt att flytta runt krukan och hjulen kan alltid låsas när krukan på hjul är som den ska. På så sätt är en planteringsmaskin på hjul (eller fler) en bra idé för t.ex. en altan där din planteringslåda kan användas som skyddstaket eller avdelare på terrassen för att skapa olika miljöer. Med en plantering på hjul får du ett snyggt och funktionellt sätt att möblera ditt hem med växter och blommor, där det finns goda möjligheter att förändra och skapa ny inredning. Planteringskärl kan som sagt användas på många ställen, men planteringskärl på hjul placeras bäst på hårda ytor där hjulen inte sjunker in i.

 

Träkruka

Våra planteringskärl i trä är tillverkade av nya och begagnade vagnar från byggbranschen. Träkrukor ger en väldigt naturlig och jordnära look var de än står och träet kontrasterar vackert med de gröna växterna. Med en träkruka har du många alternativ för att dekorera din terrass, balkong, trädgård eller till och med ditt vardagsrum. Träkrukor kan enkelt användas inomhus, där träet och växterna verkligen kommer till sin rätt och bryter med den traditionella designen. Du kan vara säker på att få ett livligare rum med en träkruka om du använder den inomhus. Men självklart används träkrukor traditionellt utomhus och har alltid varit populära under vår- och sommarsäsongen.

Skriv till oss

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Pall Topp
Min passion för återvunnet trä

Jag har alltid haft en brinnande önskan att bli självständig och arbeta med trä; men inte vilket träd som helst. Återvunnet material har alltid betytt något speciellt för mig på grund av materialets själ och historia.

En stor förändring i mitt liv behövde ske innan jag började leva ut min dröm. För lite över 5 år sedan var jag mitt uppe i en skilsmässa och behövde använda mina händer samtidigt som jag samlade mina tankar.

Därför började jag producera möbler ute i mina föräldrars trädgård. Här var jag petig med träet och lärde mig att göra rustika, unika möbler och samtidigt bevara materialens unika själ och patina. För första gången kände jag att jag hade landat på rätt hylla.

Efterfrågan på möblerna kom snabbt, så jag hyrde en liten verkstad, och har sedan dess flyttat till större lokaler 3 gånger för att kunna hänga med efterfrågan.

Idag finns företaget i Hasselager, lite utanför Århus, och jag värdesätter fortfarande min aktiva och mångsidiga vardag lika mycket som när jag startade företaget 2014.

Passionerade hälsningar

Pall Top - Pins of the Cable Drum